Barion Pixel

Cézár saláta egyszerűen

Hozzávalók

  • 1 gerezd fokhagyma
  • salátaöntet (Cézár saláta dresszing, 01317)
  • bors
  • 4 db salátaszív
  • 1 tk olívaolaj
  • 4 db pulykaszelet

ELKÉSZÍTÉS

  1. A salátát leveleire bontjuk, 4 tányérra szedjük, és elosztjuk rajtuk a salátaöntetet.
  2. Felforrósítjuk a serpenyőben az olajat és a pulykaszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd 5-6 perc alatt időnként megforgatva átsütjük.
  3. A kész pulykahús felszeleteljük, a salátakupacok mellé tesszük, és azonnal tálaljuk.
  4. 4 szelet pirított kenyeret (pl. falusi kenyeret), bedörzsölünk felezett fokhagymagerezddel, és kockákra vágva a saláta tetejére szórjuk.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45