2 ek extra szűz olívaolaj (Kofa extra szűz olívaolaj 5l, 01297)
só
őrölt bors
1 tk vágott petrezselyem
1 tk vágott snidling
ELKÉSZÍTÉS
A halat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Egy gyorsforralóba beleöntjük a vizet és a bort, citromhéjat reszelünk bele, és az így ízesített harcsát, fedővel letakarva, 6-8 perc alatt puhára pároljuk.
A tormát és a felaprított zöldfűszereket elkeverjük néhány csepp extra szűz olívaolajjal, óvatosan megsózzuk, majd hozzá kanalazzuk a tejfölt. Még kicsit több olívaolajjal még krémesebbé tehetjük.
Tálaláskor a salátára extra szűz olívaolajat és citromlevet locsolunk. A halszeletet a saláta mellé tesszük, majd a tetejére kanalazzuk a tormakrémet.