Barion Pixel

Minőségpolitika

A Point Marketing Kft. folyamatosan törekszik a tevékenységi körének megfelelően a piacon élvonalbeli szerep elérésére és megtartására, növekvő részesedés megszerzésére.
Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja kereskedelmi tevékenységünk során szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink elégedettségét. A fentiek megvalósítása érdekében a Point Marketing Kft. vezetése a következő elveket fogalmazta meg:

Az élelmiszer nagykereskedelmi tevékenységünk során kialakítottuk, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük a HACCP rendszert.

Szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások biztosításával, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a megrendelői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, a HACCP rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

Cégünk munkatársai akkor végeznek jó munkát, amikor vevőink szolgáltatásainkkal elégedettek.

Munkánk során alapvetőnek tekintjük a megbízható, pontos munkavégzést.

A Point Marketing Kft. vezetősége elkötelezi magát és aktív szerepet vállal a fentiek kialakításában és megvalósításában, ezáltal fenntartva cégünk sikerességét és versenyképességét megbízóink megelégedettsége mellett. Hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani azokkal a kiválasztott beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel.
Céljaink elérése érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.
Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá rendszerünk folyamatos fejlesztéséhez, vállalatunk sikeréhez.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45