Barion Pixel

Cégbemutató

A POINT MARKETING KFT. 1997-ben kezdte meg működését. Fő tevékenységünk: élelmiszer import-export és nagykereskedelem.

Élelmiszereket importálunk a világ minden tájáról. Gyártó partnereink redelkeznek az élelmiszer előállításának biztonságát garantáló tanusítványokkal (IFS, BRC vagy HACCP). Termékeink érkeznek az Európai Únió országaiból, mint Spanyolország, Olaszország, Görögország, Hollandia, Németország és Bulgária vagy éppen európai, de nem EU tagállamokból, mint Albánia, Törökország, továbbá más földrészek országaiból, mint Ghana, Vietnam, Thaiföld, Fülöp-szigetek, Kina, Ecuador, Mauritius, Pápua Új-Guínea.

Export tevékenységünk a szomszédos Szlovákia és Románia területére irányul.

Kamionos és konténeres import szállításainkat, valamint kamionos és gyűjtő belföldi és export kiszállításainkat alvállalkozók segítségével bonyolítjuk.

Tevékenységünket a 2519 Piliscsév, Topol u. 1. címen található telephelyünkön bonyolítjuk le. A létesítményben megtalálhatóak irodáink, száraz-, hűtő-, valamint fagyasztó raktáraink. 

Vevőink között megtalálhatók kiskereskedelmi partnerek, mint a SPAR, TESCO, METRO, AUCHAN, CBA, REÁL stb., de a HoReCa nagykereskedelmi vevőinken keresztül bonyolított forgalmunk is jelentős. 

Tevékenységünk magában foglalja olyan termékcsoportok forgalmazását, mint zöldség- és gyümölcskonzervek, halkonzervek, olívabogyók, olívaolajak, levesgyöngyök, zsemlemorzsák valamint ketchup, mustár, majonéz, BBQ és ázsiai szószok. Ezek a termékek mind kiskereskedelmi, mind gasztronómiai kiszerelésben rendelkezésre állnak vevőink részére. 

A megbízói igények magas szintű teljesítése és az élelmiszerbiztonság állandó legmagasabb szintű biztosítása érdekében 2004 évtől kezdődően működtetjük a HACCP követelménynek megfelelő élelmiszerbiztonsági rendszert.

 

Folyamatosan törekszünk a piacon élvonalbeli szerep elérésére és megtartására, a forgalmazott termékeink állandó, megbízható minőségére, kereskedelmi tevékenységünk során szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45