Barion Pixel
  1. Fizetés készpénzben utánvétellel: A termék ellenértékének kiegyenlítése történhet utánvétellel, így ez esetben a Vásárló készpénzben köteles a futárnak vagy a posta ponton az ügyintézőnek kifizetni a megrendelésének végösszegét. Utánvétes fizetésre kizárólag házhozszállítás, illetve posta ponton történő átvétel esetén van lehetőség. Kiszállítás esetén az utánvét készpénzkezelési költségének összege: bruttó 390.- Ft
  2. Előre utalás: Vásárló a megrendelt termék(ek)et előre is kifizetheti a Szolgáltató részére. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltünteti. Ezen fizetési mód választása esetén a Vásárló mindenképp várja meg, amíg a Szolgáltató visszaigazolja a megrendelést, addig semmiképp ne indítsa el az utalást. Szolgáltató a megrendelt terméket a vételár számláján történő jóváírását követően szállítja az adott Posta Pontra, csomag automatához vagy adja át a futárnak és értesíti a Vásárlót arról, hogy megrendelése mely napon kerül kiszállításra, illetve mely napon vehető át. Előre utalás esetén a Vásárlónak a megrendelés feladásától számított 7 napon belül kell elutalnia az összeget. Amennyiben a Vásárló ennek nem tesz eleget, úgy a Szolgáltató törli a rendelését.
  3. Fizetés bankkártyával: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése történhet bankkártyával a BARION online fizetési kapun keresztül előre fizetés formájában. Továbbá a Vásárló utánvéttel futárszolgálatós kiszállítás esetén és az adott Posta Ponton történő átvételkor bankkártyával tudja kiegyenlíteni a megrendelés ellenérétékét.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45