1. A lisztet összekeverjük a sóval. 1 dl langyos, cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt, és hozzáadjuk a liszthez. 4 evőkanál olívaolajat beleöntjük 2,5 dl langyos vízbe, majd ezt is a liszthez adjuk. Kidagasztjuk, hogy lágy tészta legyen belőle. Kb. 1 órát kelesztjük.
2. A rozmaring leveleit és az olívabogyó felét apróra vágjuk.
3. Ha a tészta megkelt, lisztezett deszkára borítjuk, átgyúrjuk, ellapítjuk, és belegyúrjuk a rozmaringot és az olívabogyót. Nyelv formájú lapra nyújtjuk, lisztezett tepsibe tesszük. A tetejét díszítjük a többi olívabogyóval, és még kb. 30 percig kelesztjük.
4. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Beteszünk az aljára egy vízzel félig telt tepsit, hogy sülés közben ne száradjon ki a kenyér. Meglocsoljuk a maradék 2 evőkanál olívaolajjal, és kb. 35-40 percig sütjük.
5. A sütőből kivéve azonnal megkenjük hideg vízzel, és hagyjuk kihűlni.