Ugrás a tartalomhoz
Ügyfélszolgálat
English
About us
Quality Assurance
Contact
English
About us
Quality Assurance
Contact
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Bejelentkezés | Regisztráció
Bejelentkezés | Regisztráció
Search ...
találat
0
Ft
0
Kosár
Kosár
Lista
Bejelentkezés
Menu
Termékeink
Havi ajánlataink
Cégbemutató
GYIK
Minőségpolitika
Impresszum
Elérhetőségek
Fizetési lehetőségek
ÁSZF
Elállási nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató
Segítség
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Kijelentkezés
Vissza az áruházba
Vissza a termékhez
Ananász curry
Közepes
Hozzávalók
1/2 fej karfiol
1 db ananász
(Kofa darabolt ananász, cukrozott lében, 00711)
1 szál zöldhagyma
2 gerezd fokhagyma
2 cm gyömbérgyökér
2 db paradicsom
1 tk fekete mustármag
1 tk őrölt görögszénamag
1 tk kurkuma
1 kisebb marék szárított currylevél
1 chilipaprika
200 g kókusztej
400 g csicseribor só (konzerv vagy beáztatott)
ELKÉSZÍTÉS
A karfiol külső leveleit leszedjük. Cikkekre vágjuk, száraz, forró grillserpenyőbe tesszük, mindkét oldalán átgrillezzük.
Egy másik edénybe olívaolajat hevítünk, majd hozzáadjuk a mustármagot, a görögszénát, a kurkumát, a curryleveleket, és a chilipaprikát.
Belenyomjuk a fokhagymát, belereszeljük a gyömbért, majd egy perc múlva hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot. Két percig közepes lángon kevergetjük.
Hozzáadjuk a kókusztejet, a lecsepegtetett csicseriborsót és az ananászt. A curryt felforraljuk, majd pár percig főzzük. Basmati rizzsel tálaljuk.
Ügyfélszolgálat
Hétfő - Péntek
07:00 - 15:45
+36 70 620 8467
tamas.klanyi@pointmarketing.hu
Search ...
találat
Bezárás