4-5 ek zsemlemorzsa (Guthaus panírmorzsa 400g, 00314)
olaj (a sütéshez)
só
1 db citrom (a tálaláshoz)
ELKÉSZÍTÉS
A hússzeleteket konyharuha közt kiklopfoljuk, enyhén sós, fokhagymás tejbe áztatjuk. 2-3 óra múlva kivesszük a pácból, leitatjuk, leszárítjuk. Mindkét oldalát megsózzuk, és a megszokott módon panírozzuk: lisztben, lazán felvert tojásban, majd prézliben megforgatva.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a hússzeletek egyik felét fedő alatt, a másikat fedő nélkül sütve kirántjuk. Konyharuhára vagy papírtörlőre szedjük, ami leitatja a fölös olajat. Vajas krumplipürével, és negyed citrommal tálaljuk, aminek a levét fogyasztás előtt rácsorgatjuk a bécsi szeletre.