A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és az egyik oldalát bekenjük mustárral. A húsokat körülbelül egy órára hűtőszekrénybe tesszük, míg a többi hozzávalót összekészítjük.
A burgonyákat meghámozzuk, majd egy zsírral kikent hőálló tálba karikázzuk. A tetejére karikázzuk a paradicsomokat, a vöröshagymát, megszórjuk a petrezselyem zöldjével és a zúzott fokhagymával. Ezután egyenletesen rászórjuk a kukoricát és a zöldborsót. A hűtőből kivett húsokat a tetejére helyezzük, majd felöntjük a sörrel, és lefedjük a tálat.
Hideg sütőbe tesszük, majd körülbelül 180 Celsius-fokon egyóráig sütjük. Ezt követően a fedőt levesszük, és még körülbelül 5 percig sütjük, hogy szép szín kapjon.