3 ek Worcester szósz (Kofa Worcester szósz, 01094)
1 ek Piros Arany
1 ek chiliszósz
ELKÉSZÍTÉS
Az oldalast feldaraboljuk, megmossuk, enyhén megsózzuk, majd egymás mellé helyezzük egy tepsiben. Felöntjük a kólával és a vízzel úgy, hogy a folyadék ellepje a húst. Fóliával lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 2 óra alatt puhára pároljuk a húst.
Amikor a hús puhára főtt, kivesszük a léből, és alaposan lecsepegtetjük.
Egy serpenyőben összekeverjük a barnacukrot, a ketchupot, a szójaszószt, a Worcester szószt, a Piros Aranyat és a chiliszószt, és állandó keverés mellett felforraljuk, majd alacsonyabb hőfokon még néhány percig főzzük. Ezután a lecsepegtetett oldalast a szószba mártogatjuk, majd visszatesszük mindet a tepsibe.
180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél megfordítjuk a húsokat, hogy mindegyik oldaluk szép pirosra süljön.