1 ek balzsamecet (Antich Colli balzsamecetes krém, fehér, 01248)
4 csirkemellfilé
8 szeletelt svájci sajt
4 teljes kiőrlésű zsemle
Római saláta levelek
Paradicsom szeletek
6 szelet sült bacon
ELKÉSZÍTÉS
Melegítse fel a grillt közepes hőmérsékletűre.
Keverje össze alaposan a majonézt és a balzsamcetet egy tálban. Fedje le és tegye hűtőbe.
6 percig grillezze a hús egyik oldalát, majd fordítsa meg és kenje meg a balzsamecettel, folytassa a sütést, majd helyezze a húsokra a sajtot, mindre 2 szeletet és addig süsse, míg a sajt ráolvad a húsra.
Kenje meg majonézzel a zsemle egyik oldalát, tegye rá a salátát és a paradicsom szeletet, majd a csirkemellet. Erre jöhet a 3 szelet sült bacon. Végül ráhelyezzük a zsömlére a tetejét és fogyaszthatjuk az ételt.