8 ek balzsamecet (Antichi Colli balzsamecetes krém, fügés, 01247)
ELKÉSZÍTÉS
Melegítse elő a sütőt közepes hőfokra.
Olívaolajjal kenje be a steaket. Helyezzen egy tányérra balzsamecetet, kakukkfüvet és frissen őrölt fekete borsot, majd keverje össze.
Óvatosan helyezze bele a húst a keverékbe és óvatosan nyomkodja bele.
Helyezze a steaket a sütőbe és mindkét oldalát süsse 4-5 percig, hogy közepesen átsült legyen. Vegye ki a sütőből, majd fedje le és hagyja pihenni.
Helyezze a félbevágott cibattákat a felvágott oldalával lefelé a sütőbe és pirítsa meg kicsit.
Kenje meg majonézzel a cibattát, helyezze rá a saláta levelet és az aszalt paradicsomot, majd a steaket. Mindezt ízesítse a balzsamecettel és tálalhatja is.