Barion Pixel

Ananászos-sajtos csirke

Hozzávalók

  • 2 db csirkemell filé
  • 1 doboz konzerv körszeletes ananász (Kofa szeletelt ananász, cukrozott lében, 00742)
  • füstölt vagy bármilyen ízesebb sajt
  •  só
  • bors
  • ételízesítő
  • olaj

ELKÉSZÍTÉS

1. A csirkemelleket vékony (egész) szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, használhatunk ételízesítőt is.

2. Hirtelen mindkét oldalát elősütjük egy leheletnyi olajon, majd egymás mellé rakosgatva tepsire helyezzük őket.

3. Mindegyikre egy kör ananász és egy nagy szelet sajt kerül. Sütőben sütjük, amíg a sajt kicsit megpirul a tetején.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45