Ugrás a tartalomhoz
Ügyfélszolgálat
English
About us
Quality Assurance
Contact
English
About us
Quality Assurance
Contact
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Bejelentkezés | Regisztráció
Bejelentkezés | Regisztráció
Search ...
találat
0
Ft
0
Kosár
Kosár
Lista
Bejelentkezés
Menu
Termékeink
Havi ajánlataink
Cégbemutató
GYIK
Minőségpolitika
Impresszum
Elérhetőségek
Fizetési lehetőségek
ÁSZF
Elállási nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató
Segítség
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Kijelentkezés
Vissza az áruházba
Vissza a termékhez
ASZALT PARADICSOMOS SZENDVICS
Közepes
2 adag
Hozzávalók
1 ciabatta
8 friss bazsalikom levél
3 vékony szelet friss mozarella
6 aszalt paradicsom
balzsamecet (Antichi Colli balzsamecetes krém, citromos, 01244)
ELKÉSZÍTÉS
Vágja félbe a cibattát.
Fektesse rá az also felére a bazsalikom leveleket, a szeletelt mozzarellákat és az aszalt paradicsomokat.
Ízesítse a balzsamecettel és helyezze rá a ciabatta tetejét.
Ügyfélszolgálat
Hétfő - Péntek
07:00 - 15:45
+36 70 620 8467
tamas.klanyi@pointmarketing.hu
Search ...
találat
Bezárás