Buffalo csirkeszárny

Hozzávalók

  • 1,5 kg csirkeszárny

A páchoz:

  • 2 evőkanál édes chiliszósz (Go-Tan Sweet chili szósz, 01232)
  • 1 kiskanál chili pehely
  • 1/2 evőkanál BBQ füstös fűszerkeverék
  • 2 evőkanál füstös barbecue szósz
  • 2 evőkanál sötét melasz vagy méz
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

ELKÉSZÍTÉS

  • A pác hozzávalóit keverjük el egy nagyobb edényben
  • A konyhakészre előkészített csirkeszárnyakat vágjuk ketté, majd forgassuk bele a pácba. Tegyük egy jól zárható zacskóba a bepácolt csirkeszárnyakat, majd tegyük hűtőbe. A pácban minimum 1 napot, max. 2 napot állhat a hús.
  • Tegyük egy alufóliával bélelt tepsibe a szárnyakat. Előmelegített sütőben 180 C fokon kb. 30-40 perc alatt süssük készre.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45