Caesar saláta II.

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 1/2 fej saláta
  • 50 dkg uborka
  • 50 dkg paradicsom
  • Caesar salátaöntet (Remia Cézár saláta öntet, 01182)
  • kevés olívaolaj
  • 10 dkg trappista sajt
  • szárnyas fűszerkeverék
  • esetleg pirított kenyérkocka

ELKÉSZÍTÉS

1. A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, szárnyas fűszerrel meghintjük, és 2 dkg olívaolajon átsütjük, majd egy kis víz hozzáadásával megpároljuk.

2. Közben a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet, a cikkekre vágott paradicsomot, a csíkokra szelt uborkát.
Elosztjuk rajta a csirkehúst, és leöntjük az öntettel.

3. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, azonnal fogyasztható.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45