Coleslaw káposztasaláta

Hozzávalók

  • 1 fej káposzta
  • 2 db sárgarépa
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • bors
  • 2 dl  tejföl
  • 2 dl  majonéz (Remia majonéz 70%TDT, 01114)
  • 2 ek mustár
  • 1 ek méz
  • 1 db citrom kifacsart leve

ELKÉSZÍTÉS

  • A megtisztított káposztát, sárgarépát és vöröshagymát lereszeljük vagy vékony csíkokra vágjuk. Egy tálba tesszük a zöldségeket, megsózzuk, megborsozzuk őket, és összekeverjük.
  • Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt és a mustárt. Megsózzuk, megborsozzuk, azután hozzákeverjük a mézet és a citromlevet.
  • Az öntetet összekeverjük a zöldségekkel, végül néhány órára a hűtőbe tesszük a salátát.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45