Barion Pixel

Currys-sonkás szendvics szárított paradicsommal

Hozzávalók

  • 4 db rozsos buci
  • 8 szelet pulykasonka
  • 8 ek curryszósz
  • 4 db salátalevél
  • 8 db szárított paradicsom
  •  aszalt paradicsommal töltött olívabogyó ízlés szerint (Kofa napon szárított paradicsommal töltött, zöld, görög olívabogyó 01298)
  • 1 db lilahagyma

ELKÉSZÍTÉS

  1. A bucikat félbevágjuk, és megkenjünk egy-egy evőkanál curryszósszal.
  2. Az alsó szeletre egy salátalevelet teszünk, erre két szelet sonka kerül, majd a felszeletelt lilahagyma, szárított paradicsom, és a buci másik fele. Ízlés szerint fogyaszthatunk mellé napon szárított paradicsommal töltött olívabogyót.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45