EGYSZERŰ PARADICSOMOS-TONHALAS SPAGETTI

Hozzávalók

  • 40 dkg spagetti
  • 3 ek olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • néhány vékony szelet chili
  • 20 dkg tonhal konzerv
  • 1k csok.petrezselyem
  • 40 dkg paradicsomszósz (Kyknos paradicsompüré 500g, 01266)
  • 1 tk só

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tésztát megfőzzük a zacskón szereplő utasítások szerint, majd leszűrjük.
  2. Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben, majd rátesszük a fokhagymát, és amikor aranyszínűvé válik, kivesszük belőle. Ezután beletesszük az olajba a chilit, és rátesszük a tonhalat. Megszórjuk a petrezselyem felével, sózzuk, és ráöntjük a paradicsomszószt.
  3. Ezután a serpenyőbe öntjük a megfőtt tésztát, ha szükséges tehetünk még hozzá sót. Végül pedig megszórjuk a maradék petrezselyemmel.