1. A csirke mellét és combjait levágjuk, az utóbbit ketté csapjuk. Ezután mind a mellét, mind a felsőcombokat kicsontozzuk. A csontokat a háttal, a szárnyakkal és az alsócombokkal más étel elkészítéséhez tesszük el, például nagyszerű leves főhet belőle.
2. A többi húst fél kisujjnyi falatokra vágjuk, majd a forró olajban kevergetve 8-10 percig sütjük, közben megsózzuk, megborsozzuk.
3. A kukoricát fölengedjük, lecsöpögtetjük.
4. A paradicsomokat – miután szárukat kimetszettük – cikkekre, a kicsumázott paprikát csíkokra, míg az uborkát karikákra vágjuk.
5. A halványzeller vékony külső hártyáját lefejtjük, majd a rudakat 1 centis darabokra vágjuk. Az így előkészített hozzávalókat a csirkefalatokkal együtt tálon elrendezzük, de összekeverve is ráhalmozhatjuk.
6. A mártást külön kínáljuk hozzá.