Hozzávalók 4 személyre:
1. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A darált húsokat összekeverjük az oregánóval, a mustárral, a ketchuppal, a fokhagymával, a hagymával, és letakarva hűtőben 2-3 órát érleljük.
2. Sütés előtt rudacskákat formázunk a húsmasszából, amit hurkapálcára teszünk, és a grillen kíméletesen megsütünk, ügyelve, hogy ne száradjon ki.
3. Köretnek a burgonyát megmossuk, megcsepegtetjük a hús visszamaradt zsiradékával, szaftjával, fóliába csomagoljuk, és a grillen kb. 20 perc alatt megsütjük.
4. A paradicsomot megmossuk, tányérra karikázzuk, megsózzuk, megborsozzuk.
5. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, rászórjuk a paradicsomra, meghintjük a vágott petrezselyemmel, meglocsoljuk az olajjal, és rátesszük a húsrudacskákat.