GRILLEZETT BRIE SAJTOS, ÁFONYÁS SZENDVICS

Hozzávalók

  • kenyér
  • 30 g áfonya
  • 3 szelet Brie sajt
  • bébi spenótlevél
  • 1 teáskanál balzsamecet (Antichi Colli erdei gyümölcsös balzsamecetes krém, 01246)
  • 1 teáskanál barna cukor

ELKÉSZÍTÉS

  1. Egy kis edényben közepes hőfokon hevítse fel az áfonyát, az erdei gyümölcs ízű balzsamecetes krémet és a cukrot.
  2. Főzze 5 percig, időnként keverje meg és finoman nyomja szét a gyümölcsöt. Vegye le a tűzhelyről az edényt.
  3. Fektesse a spenótot, a sajtot és az áfonyás keveréket a kenyérszeletre. Helyezze a másik szelet kenyeret a tetejére.
  4. Végül közepes hőfokon olvasszon meg egy kis vajat és süsse a szendvicsek oldalait aranybarnára.