Barion Pixel

Grillezett whiskys sertéstarja újburgonyával és kukoricával

Hozzávalók

  • 4 szelet sertéstarja
  • 2 cső kukorica
  • 16 apró újburgonya
  • 8 szelet bacon
  • 1 csomag mini mozzarella
  • 30 dkg koktélparadicsom
  • ketchup
  • grill szósz (Remia Reckless Duke füstös whiskys BBQ szósz, 01196)
  • bazsalikomlevél

ELKÉSZÍTÉS

1. A sertéstarját bepácolom a barbecue szósszal, és legalább 1-2 órát állni hagyom.

2. A burgonyákat fél-fél szelet baconbe tekerem nyersen, és feltűzöm a hurkapálcikára. A mini mozzarellákat koktélparadicsommal és bazsalikomlevéllel váltakozva hurkapálcikára húzom. A kukoricákat félbetöröm.

3. A grillre először a hússzeleteket teszem fel, majd a krumplis nyársakat és a kukoricát is, és időnként megforgatva megsütöm.

4. A grillezett tarját a krumplinyárssal, a kukoricával, a fűszervajjal és ketchuppal tálalom, díszítem a mozzarella-paradicsom nyárssal.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45