Készítsünk elő 3 tányért a felvert tojással, a liszttel és a morzsával.
A besózott halfilét először forgassuk meg a lisztben, majd a tojásban, végül a panko morzsában. A panírozott filéket tegyük 1 órára a hűtőbe – ez segít, hogy a morzsa jobban megtapadjon a halon. (Előre is dolgozhatunk!)
Ezalatt a tisztítsuk meg a zöldségeket, vágjuk julienne-re (gyufaszálra), egy tálban marináljuk a rizsecettel, a szójaszósszal és chilivel – amíg a hal is a hűtőben van.
Egy nagyobb serpenyőben hevítsünk kevés olívaolajat (nem bő olaj!), majd a panírozott halszeleteket oldalanként 3-4 perc alatt süssük aranybarnára.
A kenyérszeleteket a serpenyőben kissé megpiríthatjuk, majd kenjük meg ízlés szerint majonézzel, és helyezzük rá a megsült halszeletet, szórjuk meg a tetejét zsenge csírákkal. A marinált, savanyított zöldségeket egy kis tálban kínáljuk a hal mellé.