Hamburger füstölt sajttal

Hozzávalók

  • 8 db mirelit halrudacska
  • 4 db nagyobb zsömle
  • 4 db salátalevél
  • 1/2 db kígyóuborka
  • 2 db paradicsom
  • 1 csokor retek
  • 1 csokor zöldhagyma
  • 4 szelet füstölt  sajt
  • 1/2 db pirosszínű paprika
  • ketchup,  majonézés mustár (Remia ketchup, 01159)
  • olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS

  1. A halrudakat sütőben vagy serpenyőben süssük meg. A kígyóuborkát, a paradicsomot, a paprikát, a retket, a hagymát mossuk és tisztítsuk meg, majd szeleteljük fel hosszúkás darabokra, illetve karikákra.
  2. A salátaleveleket mossuk meg, rázzuk le és hagyjuk egészben. A zsemléket vágjuk félbe, majd az egyik felüket kenjük meg ketchuppal, a másikat pedig mustárral.
  3. A ketchupos részükre tegyünk egy saláta levelet, egy szelet sajtot, két halrudat és egy adag zöldséget. Csepegtessünk rá némi olívaolajat és majonézt is. Fedjük be a zsömle másik felével, és már tálalhatjuk is.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45