Harcsafilé zöldfűszeres tormakrémmel

Hozzávalók

  • 1 csomag fitness salátakeverék
  • 50 dkg afrikai harcsafilé
  • 2 ek reszelt torma
  •  1tk rozmaring
  • 1 tk majoránna
  • 1 tk petrezselyem
  • 1 tk snidling
  • 2.5 dl tejföl
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 db citrom
  • 2 ek extra szűz olívaolaj (Kofa extra szűz olívaolaj 5l, 01297)
  • őrölt bors
  • 1 tk vágott petrezselyem
  • 1 tk vágott snidling

ELKÉSZÍTÉS

  1. A halat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Egy gyorsforralóba beleöntjük a vizet és a bort, citromhéjat reszelünk bele, és az így ízesített harcsát, fedővel letakarva, 6-8 perc alatt puhára pároljuk.
  2. A tormát és a felaprított zöldfűszereket elkeverjük néhány csepp extra szűz olívaolajjal, óvatosan megsózzuk, majd hozzá kanalazzuk a tejfölt. Még kicsit több olívaolajjal még krémesebbé tehetjük.
  3. Tálaláskor a salátára extra szűz olívaolajat és citromlevet locsolunk. A halszeletet a saláta mellé tesszük, majd a tetejére kanalazzuk a tormakrémet.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45