Kapris-olívás tészta

Hozzávalók

  • 35 dkg jó minőségű spagetti vagy tagliatelle tészta
  • 20 dkg kimagozott zöld olajbogyó
  • 1 dkg sózott kapribogyó (Kofa kapribogyótermés szárral, 01189)
  • fél citrom
  • 4 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉS

  1. Robotgépben turmixoljuk össze az előzőleg megtisztított és apróra vágott olívabogyót, petrezselymet és kapribogyót.
  2. A masszát tegyük egy tálkába az olajjal és a citromlével együtt, majd jól keverjük össze, és ízlés szerint adjunk hozzá sót és borsot.
  3. Főzzük meg a tésztát bő, sós vízben, majd miután leszűrtük, keverjük össze az olívás-kapribogyós tésztaszósszal.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45