Ugrás a tartalomhoz
Ügyfélszolgálat
English
About us
Quality Assurance
Contact
English
About us
Quality Assurance
Contact
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Bejelentkezés | Regisztráció
Bejelentkezés | Regisztráció
Search ...
találat
0
Ft
0
Kosár
Kosár
Lista
Bejelentkezés
Menu
Termékeink
Havi ajánlataink
Cégbemutató
GYIK
Minőségpolitika
Impresszum
Elérhetőségek
Fizetési lehetőségek
ÁSZF
Elállási nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató
Segítség
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Kijelentkezés
Vissza az áruházba
Vissza a termékhez
Kapris-olívás tészta
Közepes
2 adag
Hozzávalók
35 dkg jó minőségű spagetti vagy tagliatelle tészta
20 dkg kimagozott zöld olajbogyó
1 dkg sózott kapribogyó (Kofa kapribogyótermés szárral, 01189)
fél citrom
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 csokor petrezselyem
só, bors ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS
Robotgépben turmixoljuk össze az előzőleg megtisztított és apróra vágott olívabogyót, petrezselymet és kapribogyót.
A masszát tegyük egy tálkába az olajjal és a citromlével együtt, majd jól keverjük össze, és ízlés szerint adjunk hozzá sót és borsot.
Főzzük meg a tésztát bő, sós vízben, majd miután leszűrtük, keverjük össze az olívás-kapribogyós tésztaszósszal.
Ügyfélszolgálat
Hétfő - Péntek
07:00 - 15:45
+36 70 620 8467
tamas.klanyi@pointmarketing.hu
Search ...
találat
Bezárás