KECSKESAJTOS CSIRKÉS SZENDVICS

Hozzávalók

  • 4 csirkemellfilé
  • egész bors
  • 4 pretzel zsemle
  • 8 evőkanál kecskesajt
  • saláta
  • 1 vékony szelet lilahagyma
  • 2 szelet paradicsom
  • balzsamecetes krém (Antichi Colli balzsamecetes krém, szarvasgomba ízű, 01245)

ELKÉSZÍTÉS

  1. Melegítse elő a sütőt grill funkción.
  2. Vágja fel a csirkemellet 1-1,5 cm vastag szeletekre és sózza, borsozza.
  3. 4 percig süsse mindkét oldalát, adja hozzá a kecskesajtot és még egy percig süsse. Vegye le a grillről és a zsemléket pirítsa meg 1 perc alatt.
  4. Helyezze a zsömlébe a salátát, paradicsomot, lilahagymát és a csirkét.
  5. Ízesítse a szarvasgomba ízű balzsamecetes krémmel és tegye rá a zsömle tetejét.