Barion Pixel

Ketchupos mézes-chilis csirkeszárnyak

Hozzávalók

  • 1 kg csirkeszárny
  • 2 ek méz
  • 2 dl ketchup (Remia Ketchup TDT, 01117)
  • 5 dkg vaj
  • 1 tk őrölt bors
  • 1 db chili paprika

ELKÉSZÍTÉS

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, végeit levágjuk, megsózzuk. A chili paprikát apróra vágjuk, elkeverjük a mézzel, ketchuppal, borssal. Ebbe a pácba forgatjuk a szárnyakat és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
  2. A csirkeszárnyakat kivajazott tepsibe rakjuk, lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb. 45-50 percet sütjük, amíg a hús megpuhul, majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég!
  3. Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45