Ketjap sesam édesburgonyával

Hozzávalók

  • 2 édesburgonya (kb. 500g)
  • 240 ml Go-Tan Wok Ketjap Sesam szósz (01223)
  • 15 ml Go-Tan Wok olaj vagy napraforgóolaj
  • 250 g cukorborsó
  • 1 fokhagyma (zúzott)
  • friss gyömbér (1 cm)
  • 150g Shiitake gomba
  • opcionálisan: sózott kesudió

ELKÉSZÍTÉS

  1. Hámozza meg az édesburgonyát és vágja kockákra.
  2. Főzze a burgonyát, míg al dente nem lesz, szűrje le és tegye félre.
  3. Forrósítsa fel az olajat a Wokban, süsse meg a cukorborsót és a Shiitake gombát a fokhagymával és a gyömbérrel együtt.
  4. Adja hozzá a burgonya kockákat, majd keverje még 2 percig.
  5. Öntse rá a Go-Tan Ketjap Sesam szószt és főzze össze még 1 percig.
  6. Díszítse az ételt aprított kesudióval.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45