Barion Pixel

Kínai csirkeszárnyak pikánsan

Hozzávalók

  • 5-6 db csirkeszárny
  • 1 ek citromlé
  • 1 ek narancslé
  • 1 ek méz
  • 1 ek szójaszósz
  • csilipor
  • 2 gerezd fokhagyma

A tálaláshoz:

  • Sweet chilli szósz (Go-Tan sweet chilli szósz, 01217)

ELKÉSZÍTÉS

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, majd besózzuk, és chiliporral meghintjük. Egy tepsiben elrendezzük a szárnyakat, és fóliával letakarva, 180 fokon kb, fél óra alatt pirosra sütjük. 
  2. Közben összekeverjük a citrom- és a narancslevet, a mézet, a szójaszószt és a zúzott fokhagymát. Amikor kicsit megpirultak a szárnyak, ráöntjük a szószt, és további 5 percig sütjük. Chiliszósszal tálaljuk. 

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45