A pirított mie tésztát a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük. Majd a tésztát leöblítjük hideg vízzel és lecsepegtetjük.
A zöldségeket, fokhagymát, gyömbért wok-ban kevés olívaolajon magas hőfokon pár perc alatt megpirítjuk. (A sárga kaliforniai paprikát csíkokra vágom, a hagymát nagyobb kockákra vágva, a fokhagymát összezúzva, gyömbért reszelve.) Nem, kell, hogy teljesen megpuhuljanak. Kivesszük a serpenyőből a zöldségeket.
A tojást, 2-3 evőkanál vízzel elkeverjük, hozzáadunk kb. 3 nagy evőkanál kukoricakeményítőt, egy mokkáskanál sót és alaposan elkeverjük. Ráöntjük a húsra (harapható kockákra vágtam fel) és jó alaposan összeforgatjuk. Akkor jó, ha minden egyes kis húsdarabot bevon ez a pác. Ettől a páctól marad belül puha és omlós és szaftos a hús sütés után is.