A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat habosra keverjük a kristály- és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk az előzőleg egy kevés kókusztejben simára kevert lisztet.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük 1 csipetnyi sóval, az ecettel és a porcukorral.
A megmaradt kókusztej felét egy nagy lábasba öntjük, és addig melegítjük, amíg éppen gyöngyözni kezd.
Evőkanállal felhőcskéket szaggatunk bele a fehérjehabból, és oldalanként 1 percig főzzük azokat. Végül egy szűrőlapát segítségével óvatosan kiszedjük őket.
A lábasba öntjük a maradék kókusztejet, és forráspontig hevítjük. Lehúzzuk a tűzről, és apránként hozzáadjuk a tojássárgájás keverékhez. Közben folyamatosan habverővel keverjük, hogy ne kapjon össze.
Ezután visszatesszük a tűzre, és forralunk rajta egyet.
Végül levesszük a tűzről, hagyjuk kihűlni, majd a hűtőbe rakjuk pár órára.
A habfelhőkkel díszítve, továbbá némi őrölt fahéjjal meghintve tálaljuk.