Barion Pixel

Krémsajtos, csípős göngyölt karaj

Hozzávalók

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 1 db jalapeno paprika (Kofa szeletelt jalapeno, 01166)
  • 2-3 levél medvehagyma
  • 2 db tömlős krémsajt /2x100g/
  • 15 dkg bacon
  •  só
  • őrölt fehér bors
  • 20 dkg finomliszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj

ELKÉSZÍTÉS

  1. A jalapeno paprikát és a medvehagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
  2. Az apróra vágott paprikát és medvehagymát elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
  3. A hússzeletekre teszünk 2-3 félbevágott bacon csíkot. A töltelékből rakunk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
  4. Gombás rizst és salátát készítettem mellé.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45