Majonézes tonhalkrém

Hozzávalók

  • 2 doboz olajos tonhalkonzerv (Silverfish aprított tonhal, 00844)
  • 1 fej vöröshagyma (kisebb)
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • kevés citromlé
  • 3 ek majonéz
  • 4 ek joghurt
  • bors

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tonhalat lecsöpögtetjük, egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. Meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, megborsozzuk. A vöröshagymát apróra reszeljük, és a halhoz keverjük.
  2. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt és a joghurtot. Tálalásig a hűtőbe tesszük. Pirítóssal kínáljuk.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45