Makrélás zöldsaláta Kalamata olívabogyóval

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt Makréla
  • 1 fej Jégsaláta
  • 1 kisebb szál sárgarépa
  • 2 szál újhagyma
  • 1 kisebb lilahagyma
  • 4 közepes paradicsom
  • 10 szem Kalamata olívabogyó (Kofa Kalamata olívabogyó, egész 01272)
  • 1 evőkanál Extraszűz olívaolaj
  • 6 levél friss bazsalikom
  • 1 citrom leve
  • Ízlés szerint Himalaya só
  • Ízlés szerint frissen őrölt bors

ELKÉSZÍTÉS

  1. A jégsalátát laskára vágjuk, a paradicsomokat nyolcadoljuk, a sárgarépát zsülienre gyaluljuk, a lilahagymát felkockázzuk, az újhagyma felét karikázzuk, másik felét szálra vágjuk.
  2. Az előkészített zöldségeket összekeverjük, rászórjuk a Kalamatát, rátépkedjük a friss bazsalikom levelet, leöntjük olívaolajjal, majd ráfektetjük a makrélát.
  3. Sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk citromlével.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45