Marhahúsos avokádó saláta

Hozzávalók

  • 400g marha bélszín
  • 250g saláta
  • 2 narancs
  • 100g pekándió
  • 6 ek Go-Tan Wok Ketjap Sesam szósz (Go-Tan Wok Ketjap Sesam szósz, 01227)
  • 1 teáskanál Go-Tan apróra vágott
  • fokhagyma
  • 2 ek Go-Tan szezám olaj
  • 1 piros paprika
  • 1 avokádó
  • olívaolaj, bors és só

ELKÉSZÍTÉS

  1. Pácolja a marhahúst 15 percig a Go-Tan Wok Ketjap Sesam szószban a piros paprikával és az apróra vágott fokhagymával.
  2. Hámozza meg és vágja fel a narancsot.
  3. Vágja félbe az avokádót és kiskanállal készítsen apró golyókat belőle.
  4. Törje össze a pekándiót és a szezám olaj hozzáadásával süsse 8 percig a sütőben 175˚C-on.
  5. Keverje a salátához az olívaolajat, pirospaprikát, sót, narancsot, a pekándiót és az avokádó golyókat.
  6. A húst süssük körülbelül 3 percig, majd a salátára helyezve tálaljuk.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45