MEDITERRÁN SZENDVICS

Hozzávalók

  • 4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
  • 80 g tonhal
  • 10 g kapribogyó
  • 100 g datterini paradicsom
  • 20 g Taggiasca olívabogyó
  • 50 g kecskesajt
  • saláta
  • extra szűz olívaolaj
  • fekete bors
  • balzsamecetes krém (ANTICHI COLLI balzsamecetes krém, klasszikus 01249)

ELKÉSZÍTÉS

  1. Pirítsa meg a kenyérszeleteket néhány percig 180 ° C-on.
  2. Vágja a paradicsomokat négyfelé, darabolja fel az olajbogyót és a kapribogyót, majd keverje össze egy tálban.
  3. Adja hozzá a tonhalat, egy csipetnyi feketeborsot, majd locsolja meg az extra szűz olívaolajjal.
  4. Helyezzen a kenyérre a kecskesajtból, tegye rá a salátát és ízlés szerinti mennyiséget az előkészített hozzávalókból.
  5. Tetszés szerint öntsön rá a balzsamecetes krémből.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45