Mediterrán töltött paradicsom rukkolával

Hozzávalók

  • 8 db paradicsom
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • 6 dkg zöld olívabogyó
  • 25 dkg mozzarella sajt
  • 1 ek parmezán
  • 1 csok. bazsalikom
  • 6 dkg rukkola
  • 5 ek balzsamecet (Antichi Colli balzsamecet, fehér 01291)
  • 5 ek olívaolaj
  • bors

ELKÉSZÍTÉS

  1. Miután levágtuk a paradicsomok tetejét, kivájjuk a belsejüket, majd sózzuk és borsozzuk őket ízlés szerint. A kaliforniai paprikát 180 fokos sütőben 35 percen keresztül sütjük, majd meghámozzuk és kicsumázzuk.
  2. Felaprítjuk az olívabogyót és a mozzarellát. Tálba tesszük, és megszórjuk a reszelt parmezánnal, valamint a felaprított bazsalikommal. Sózzuk és borsozzuk.
  3. A paradicsomokat megtöltjük a mozzarellás-olajbogyós keverékkel. Tálra terítjük a rukkolát és meglocsoljuk a balzsamecet és az olívaolaj keverékével. A paradicsomot a salátaágyon tálaljuk.

 

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45