Omlós kacsa vörös curry mártással

Hozzávalók

  • 2 db kacsamell (bőrös)
  • curry szósz (red) (Go-Tan Wok Red Curry szósz, 01224)
  • sárgarépa
  • ceruzabab (v. zöld)
  • brokkoli
  • fél fej vöröshagyma
  • zöldhagyma
  • liszt
  • olaj

ELKÉSZÍTÉS

  1. A kacsamell bőrét bevágjuk húsig, csíkozzuk vagy négyzeteket vágunk bele ízlés szerint, enyhén besózzuk és megszórjuk liszttel majd belemasszírozzuk mindkét oldalába.
  2. Felkockázzuk a vöröshagymát és kissé lepirítjuk kevés olajon, adunk hozzá egy csipet sót, majd mehet bele a csíkokra vágott sárgarépa és a ceruzabab. Ezeket is kissé lepirítjuk.
  3. Ezután mehet bele a curry szósz.
  4. Belerakjuk a brokkolit is, kisebb darabokra szétszedve (a textura végett). Körülbelül 20-25 perc főzés után, kész vagyunk a mártással, de kóstoljuk meg a zöldségeket, hogy megfőttek-e!

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45