Paradicsomos, fetás pirítós

Hozzávalók

  • 4 db paradicsom
  • 1 csomag feta sajt
  • ízlés szerint jalapenoval töltött olívabogyó (Kofa jalapeno paprikával töltött, zöld, görög olívabogyó 01302)
  • olívaolaj
  • bors
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • toast kenyér

ELKÉSZÍTÉS

  1. A paradicsomokat, a feta sajtot, és a töltött olívabogyót apróra vágjuk.
  2. Egy tálba tesszük őket, ráöntünk egy keveset az olívabogyó levéből és egy kis olívaolajjal is meglocsoljuk, majd ízlés szerint borsozzuk.
  3. A bazsalikomleveleket apróra vágjuk, majd ezt is hozzákeverjük a salátához.
  4. A toast kenyereket megpirítjuk, majd a még meleg pirítóst megkenjük a paradicsomos-fetás keverékkel.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45