PIRÍTOTT RIZSTÉSZTA MARHAHÚSSAL ÉS BÉBIZÖLDSÉGEKKEL

Hozzávalók

  • 40 dkg rizstészta (Go-Tan rizstészta, 01263)
  • 30 db hüvely cukorborsóű
  • 10 db bébikukorica
  • 2 db mogyoróhagyma
  • 35 dkg marhahús
  • 2 ek sötét szójaszósz
  • 1 ek halszósz
  • bors
  • szezámolaj
  • napraforgóolaj

ELKÉSZÍTÉS

  1. Egy wokot hevítsünk fel, majd öntsünk bele 1-2 evőkanálnyi olajat, dobjuk rá a felkarikázott hagymát, a negyedekbe vágott bébikukoricát, a cukorborsót, majd pirítsuk meg őket.
  2. Ezután adjuk hozzá az ujjnyi vastagságú csíkokra vágott húst, és pár perc alatt azt is pirítsuk körbe. Locsoljuk rá a szójaszószt, a halszószt, borsozzuk.
  3. Közben a rizstésztát áztassuk be forró vízbe 3-4 percre, majd szűrjük ezt is a wokba, és pirítsuk a zöldséges húst a tésztával együtt 1-2 percig. Azonnal tálaljuk.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45