Barion Pixel

Pórés-olívabogyós pulyka

Hozzávalók

  • 80 dkg pulykacomb filézve
  • 20 dkg olívabogyó (Kofa zöld szeletelt olívabogyó, 01112)
  • 1 szál póréhagyma
  • magyaros fűszerkeverék
  • fokhagymás bors
  • olaj

ELKÉSZÍTÉS

  1. A húst 4 szép szeletre vágom, olajjal kikevert magyaros fűszerkeverékkel bekenem, egy éjszakára hűtőbe teszem.
  2. Másnap egy hőálló tálba fektetem a pácolt húst, megszórom a fokhagymás borssal, a felszelt póréval, az olívabogyóval, kevés vizet öntök alá, lefedem alufóliával, és közepes lángon puhára párolom.
  3. Ha kész, az alufóliát leveszem, a párolólével kicsit meglocsolom, rövid időre visszateszem pirulni, majd rizzsel tálalom.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45