Ugrás a tartalomhoz
Ügyfélszolgálat
English
About us
Quality Assurance
Contact
English
About us
Quality Assurance
Contact
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Bejelentkezés | Regisztráció
Bejelentkezés | Regisztráció
Search ...
találat
0
Ft
0
Kosár
Kosár
Lista
Bejelentkezés
Menu
Termékeink
Havi ajánlataink
Cégbemutató
GYIK
Minőségpolitika
Impresszum
Elérhetőségek
Fizetési lehetőségek
ÁSZF
Elállási nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató
Segítség
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Kijelentkezés
Vissza az áruházba
Vissza a termékhez
Ropogós BBQ csirkeszárnyak
Közepes
2 adag
Hozzávalók
18 darab csirkeszárny
fél bögre liszt
1 teáskanál só
1 teáskanál fokhagymapor
fél teáskanál chilipor
fél teáskanál bors
BBQ szósz (Mississippi BBQ szósz Original, enyhén
csípős, 01057)
ELKÉSZÍTÉS
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
A sót, lisztet, fokhagymaport, chiliport, borsot keverjük össze egy tálban.
Mossuk meg a csirkeszárnyakat, szárítsuk meg őket, majd forgassuk meg a lisztes keverékben, hogy mindenhol jól befedje őket.
Tegyünk egy lapos tepsire alufóliát, majd olajozzuk be a felületét. Erre mehetnek a lisztben megforgatott csirkeszárnyak.
Tegyük őket 35-40 percre a sütőbe, a sütési idő a szárnyak méretétől függ. Sütés közben egyszer fordítsuk át őket.
A megsült csirkeszárnyakat mártsuk meg óvatosan a barbecue szószban, majd tegyük vissza őket 5 percre sülni. Készen is vannak, jó étvágyat kívánunk!
Ügyfélszolgálat
Hétfő - Péntek
07:00 - 15:45
+36 70 620 8467
tamas.klanyi@pointmarketing.hu
Search ...
találat
Bezárás