Ropogós BBQ csirkeszárnyak

Hozzávalók

  • 18 darab csirkeszárny
  • fél bögre liszt
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál fokhagymapor
  • fél teáskanál chilipor
  • fél teáskanál bors
  • BBQ szósz (Mississippi BBQ szósz Original, enyhén
  • csípős, 01057)

ELKÉSZÍTÉS

  1. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
  2. A sót, lisztet, fokhagymaport, chiliport, borsot keverjük össze egy tálban.
  3. Mossuk meg a csirkeszárnyakat, szárítsuk meg őket, majd forgassuk meg a lisztes keverékben, hogy mindenhol jól befedje őket.
  4. Tegyünk egy lapos tepsire alufóliát, majd olajozzuk be a felületét. Erre mehetnek a lisztben megforgatott csirkeszárnyak.
  5. Tegyük őket 35-40 percre a sütőbe, a sütési idő a szárnyak méretétől függ. Sütés közben egyszer fordítsuk át őket.
  6. A megsült csirkeszárnyakat mártsuk meg óvatosan a barbecue szószban, majd tegyük vissza őket 5 percre sülni. Készen is vannak, jó étvágyat kívánunk!

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45