Barion Pixel

Rukkolás-paradicsomos csirkemellsaláta

Hozzávalók

  • 30 dkg sült csirkemell
  • 10 db koktélparadicsom
  • 2 marék rukkola
  • bors
  • olívaolaj
  • balzsamecet
  • parmezán forgács
  • Édes chili ízű pirított kenyérkocka (Kofa édes chili ízű pirított kenyérkocka, 01310)

ELKÉSZÍTÉS

  1. A sült csirkemellet felcsíkozzuk, a rukkolát és a paradicsomot megmossuk. A paradicsomokat félbe vágjuk.
  2. Egy tálba szórjuk a rukkolát, rá a koktélparadicsomokat, végül a felcsíkozott csirkemellet. Meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel. Sózzuk, borsozzuk, majd összeforgatjuk. Végül parmezánnal megszórjuk és édes chili ízű pirított kenyérkockával tálaljuk.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45