Sajtkrémleves fűszeres kenyérkockával

Hozzávalók

  • 1 db leveskocka
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 10 dkg ementáli sajt
  • 1 ek liszt
  • 2 dl tejszín
  • fűszeres kenyérkocka (Leimer fűszeres ízesítésű kenyérkocka, 00077)

ELKÉSZÍTÉS

  1. A leveskockát felfőzzük 6 dl vízzel, majd beletesszük a kétféle lereszelt sajtot, és kis lángon addig főzzük, amíg a sajt felolvad.
  2. Habverővel simára keverjük a lisztet 1 dl vízben, és a leveshez adjuk. Hozzáöntjük a tejszínt, és kevergetve 5 percig főzzük. Azután felforraljuk, és megsózzuk.
  3. A kenyérszeleteket felkockázzuk, és megpirítjuk őket. Ezekkel tálaljuk a krémlevest.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45