Sonkás makarónis saláta

Hozzávalók

  • 1 csomag makaróni tészta
  • 20 dkg bármilyen sonka lehet pulykasonka is
  • 2 darab csemegeuborka
  • 6 kanál majonéz (Remia Likemayo, vegan, 01215)
  • 4 kanál tejföl
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1 paradicsom
  • 10 dkg sajt
  • citromkarika
  • petrezselyem zöld
  • csipet bors

ELKÉSZÍTÉS

  1. A makarónit 6-7 cm-es darabokra tördeljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd hideg vízzel lehűtjük.
  2. A sonkát, az uborkát és a paradicsomot, valamint a sajtot apró darabokra vágjuk. A majonézt összekeverjük a tejföllel, a ketchuppal, a borssal és az apróra vágott petrezselyemmel.
  3. A lehűtött tésztát összekeverjük a többi hozzávalóval, majd citromkarikával és petrezselyem zölddel díszítjük.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45