STEAK SZENDVICS

Hozzávalók

  • 1 csipet fekete bors 
  • 4 kicsi cibatta 
    4 ek majonéz 
  • 1 ek olívaolaj 
  • 1 csipet só 
  • 1 ek szárított kakukkfű 
  • 150 g vegyes saláta levelek
  • 4 ír marhaús Stripoloin 
  • 500 g aszalt paradicsom  
  • 8 ek balzsamecet (Antichi Colli balzsamecetes krém, fügés, 01247) 

ELKÉSZÍTÉS

  1. Melegítse elő a sütőt közepes hőfokra.
  2. Olívaolajjal kenje be a steaket. Helyezzen egy tányérra balzsamecetet, kakukkfüvet és frissen őrölt fekete borsot, majd keverje össze.
  3. Óvatosan helyezze bele a húst a keverékbe és óvatosan nyomkodja bele.
  4. Helyezze a steaket a sütőbe és mindkét oldalát süsse 4-5 percig, hogy közepesen átsült legyen. Vegye ki a sütőből, majd fedje le és hagyja pihenni.
  5. Helyezze a félbevágott cibattákat a felvágott oldalával lefelé a sütőbe és pirítsa meg kicsit.
  6. Kenje meg majonézzel a cibattát, helyezze rá a saláta levelet és az aszalt paradicsomot, majd a steaket. Mindezt ízesítse a balzsamecettel és tálalhatja is.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45