Ugrás a tartalomhoz
Ügyfélszolgálat
English
About us
Quality Assurance
Contact
English
About us
Quality Assurance
Contact
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Cégbemutató
Minőségpolitika
Kapcsolat
GYIK
Bejelentkezés | Regisztráció
Bejelentkezés | Regisztráció
Search ...
találat
0
Ft
0
Kosár
Kosár
Lista
Bejelentkezés
Menu
Termékeink
Havi ajánlataink
Cégbemutató
GYIK
Minőségpolitika
Impresszum
Elérhetőségek
Fizetési lehetőségek
ÁSZF
Elállási nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató
Segítség
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Kijelentkezés
Vissza az áruházba
Vissza a termékhez
Sült csirke extra ropogós panírban
Közepes
2 adag
Hozzávalók
8 db csirkecomb és szárny (összesen)
1 tojás
2,5 dl tej
45 dkg liszt
2 teáskanál bors
3 teáskanál só
4 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál pirospaprika
Panko panírmorzsa (Leimer panko panírmorzsa, 01154)
olaj a sütéshez
ELKÉSZÍTÉS
A lisztbe kevarjuk a fűszereket. A tojást a tejbe keverjük és felverjük.
A húsokat először tojásba, majd a fűszeres lisztbe mártjuk. Ezt követően újból forgassuk bele a tojásba, majd a panírmorzsába.
Forró olajban kisütjük. Arra figyeljünk, hogy az olaj ellepje a húsokat!
Ügyfélszolgálat
Hétfő - Péntek
07:00 - 15:45
+36 70 620 8467
tamas.klanyi@pointmarketing.hu
Search ...
találat
Bezárás